مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی هند شامل موارد زیر می باشد

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- پرینت حساب ضامن مالی

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی هند

6- عکس پاسپورت سایز 5×5 و عکس 4×3 هر کدام دو عدد

7- مبلغ مورد نیاز برای صدور ویزا

8-ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد برای اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند ضروری می باشد. افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی هند اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند. معمولاً این ویزا دارای اعتبار شش ماهه می باشند و برای مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که کلیه مدارک باید ترجمه شده در دارالترجمه رسمی و دارای مهر تایید دادگستری و امور خارجه باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ویزا هندوستان و سفر تصویری به هند و بلیط هواپیما تهران بمبئی با پرواز الاتحاد با شماره های 02187170 و 02188505454 تماس بگیرید.

http://safareindia.com