سوالات متداول درباره ی ویزای هند

ویزای توریستی هند تنها به جهت گردش و بازدید از هند صادر می شود و بیش از مدت ویزا نمی توان در هند اقامت داشت همچنین ویزای توریستی هند جهت استفاده در فعالیت های کاری امکان پذیر نمی باشد.

1.روادید توریستی هند از چه طریقی صادر می شود؟

هنگام تقاضای ویزای  هند، انگشت‌نگاری و گاها مصاحبه انجام می‌گیرد؛ بنابراین حضور متقاضی ویزا هند در سفارت الزامی است. همچنین برای درخواست روادید هر کشوری،بایستی فرم تقاضای روادید آن سفارت تکمیل گردد. این فرم باید در دو نسخه برای هر یک از افراد به صورت جداگانه تکمیل و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود. 

2. مدارک ویزای توریستی نیاز به ترجمه دارد؟

بله، کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. 

3.اعتبار گذرنامه جهت درخواست ویزا؟

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. 

4.ویژگی های عکس مربوط به درخواست کننده ویزا؟

عکس مربوط به درخواست کننده باید رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۶، فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر که کمتر از سه‌ ماه پیش گرفته شده باشد و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

5.آیا حضور مسافر برای تحویل مدارک به سفارت هند الزامیست؟

بلی 

6.مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای هند؟

اصل پاسپورت ،دو قطعه عکس رنگی  5*5 زمینه سفید تمام رخ مربوط به 2 ماه اخیر،کپی تمام صفحات شناسنامه ،آدرس ؛شغل؛ شماره تماس مسافر

 7.مدت زمان اعتبار ویزای هند؟

اعتبار ویزای توریستی هند به مدت یک ماه می باشد

8.امکان تمدید ویزای توریستی هند در این کشور امکان پذیر است؟

خیر

9. مدارک مورد نیاز برای اقامت توریستی در کشور هند؟

رزرواسیون قطعی هتل و بلیط رفت و برگشت برای مدت اقامت در کشور هند لازم است.

مسافرین گرامی سفر هند جهت کسب اطلاعات بیشتر سفارت هندوستان در تهران و لیست نمایشگاه های هند و شگفتی های طبیعت هند با شماره های 02187170 و 02188505454 تماس حاصل فرمایید.

http://safareindia.com