مدارک لازم برای اخذ ویزای هند :

اصل پاسپورت که مسافر داخل آن را امضا کرده باشد
عکس 3 در 4 رنگی زمینه سفید 2 قطعه
کپی از تمام صفحات شناسنامه
بلیط رفت و  برگشت به یکی از شهرهای کشور هندوستان
فرم مخصوص که توسط آژانس مسافرتی در اختیار مسافر قرار می گیرد.

شرایط اخذ ویزا :


ویزا توریستی هند 1 ماه اعتبار دارد و در این مدت شما 30 روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
اخذ ویزا هند به صورت عادی 14 روز کاری زمان لازم دارد اما در شرایط فوری 7 روز کاری زمان می برد.
اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید کامل و صحیح باشد در غیر اینصورت اخذ ویزا با مشکل مواجه خواهد شد.
مسافرانی که ویزا گرفته اند تا 6 ماه پس از تاریخ دریافت ویزا نمی توانند برای ویزای جدید اقدام نمایند.
برای اخذ ویزای هند هر نفر جداگانه باید یک پاسپورت داشته باشد.